Ee Mataarbechter fir den Trafic Info - F/M

CDI - Vollzäit

Den Automobile Club Lëtzebuerg sicht ee Mataarbechter fir den Trafic Info - F/M fir seng Equipe ze verstäerken.

Main responsibilities

• Trafic News nosichen, kontrolléieren an a Form setzen ;
  • Infoe „ live “ op de Radiostatiounen (RTL, L'essentiel, Ara, Latina an 100,7) duerchginn ;
  • Uriff entgéint huelen an Infoen un d’Automobiliste weiderginn ;
  • Infoen un auslännesch Automobil-Clibb, un d’GPS-Marken an un ons Memberen schécken ;
  • Infoe mat Hëllef vun onsen interne Systemer un d’Medie weiderginn ;
  • D’Rubrik „ Trafic Info “ um acl.lu verwalten ;
  • D’Ufroe vun onse Memberen iwwer déi nei Medien (Facebook, Twitter, LinkedIn …) beäntweren ;
  • Permanent Recherche vun alle wichtegen an intressanten Informatiounen iwwer sämtlech Facette vun der Mobilitéit ;

Required Profile

• Gutt Wëssen an der Geographie ;
  • Gutt Kenntnisser vum lëtzebuerger Stroossenetz ;
  • Liichtegkeet am Kontakt mat de Medien, de Mënschen, de Verwaltungen an den Trafic-Melder ;
  • Sproochen: lëtzebuergesch, franséisch, däitsch, englesch (all weider Sprooch ass vu Virdeel) ;
  • Beherrschen vun der gängeger Computersoftware,
  • Fäegkeet mat den internen Tools ze schaffen ;
  • Flexibilitéit wat d‘Schaffzäiten ugeet, Bereetschaft (eventuell Weekend) an Equipegeescht ;

We offer

• En interessanten „ package salarial “ an Verbindung mat dengen Arbeschtskompetenzen ;
  • En Job an engem flotten Betrib mat enger „ Clubmentalitéit “ an mat attraktiven Aarbechtskonditiounen ;
  • Eng gratis Parkplaz ;