Das sagen unsere Mitglieder über uns ...

• Ech soen Iech Merci fir är wäertvoll Hëllef an Informatiounen. Dir sidd menger Meenung  no op deem richtegen Wee, weider an dësem Sënn. R.T. (17.07.2017)

• Dësen Freiden, den 30.06.17, war ech mat mengem Oldtimer bei iech fir d’CT ze maachen. Ech wollt mech heimatter nachmol extra bedanken fir deen frëndlechen Empfang an der Receptioun vun der CT an souwéi och d’Contrôle selwer ofgelaf ass. Onkomplizéiert an sachlech Contrôle begleet vun engem flottem Gespréich an enger gudder Taass Kaffie, wat well een mei? E groussen Merci also un d’Christiane aus der Receptioun, d’Ënnerstëtzung vum Sandra wat och deen flotten Video op d’ACL FB-Säit gesat huet an natierlech och un déi zwee Hären, den Pascal an Thomas (SNCT) wou d’Contrôle technique duerchgefouert hun. Et ass schéin ze gesinn dass et nach gutt Personal gëtt wat sech fir hier Clienten genee sou asetzt wei fir hiren Patron. G.L. (04.07.2017)

• Ich möchte mich bei Ihnen bedanken für die rasche Hilfe bei meiner Panne mit dem Motorrad in Lüttich. Der Pannenhelfer war schnell vor Ort und hatte probiert die Panne zu beheben, aber umsonst da die Lichtmaschine kaputt war (leider). Dann wurde das Motorrad auf den Abschleppwagen geschoben und abtransportiert zur Lagerhalle (in Lüttich). Bekam einen Wagen zugestellt, womit ich nach Hause fahren konnte. Nochmals danke, dass es so gut geklappt hatte. B.M. (12.06.2017)

• Machen Sie weiter so! Ich finde Ihren Automobilclub einfach SUPER! J-M.W. (12.06.2017)

• Samschdes, den 22. Abrëll, haten mir op der Heemrees vun Holland no Lëtzebuerg eng Pann mam Won (d’Batterie war eidel). Duerch Är Interventioun beim Hollänneschen ANWB ware mir bannen dräi Stonnen erëm ënnerwee (mat enger neier Batterie). An dofir soen ech Iech e ganz grousse Merci. J.O. (24.04.2017)

• E Grousse MERCI fir den prompten Depannage den 4.Abrëll, zu Schëffleng, géint 09:00 Auer. Ären Techniker war immens hëllefsbereet an super frëndlech. Tipp top Aarbecht! C.M. (10.04.2017)

• Ech wollt nach emol Merci soen fir den formidabelen Service iwwert de Weekend vum 25/26.02 vun iech am ACL. Ech hat meng Säitefënster vum Auto duerchgeschloe kritt an duerch die gutt Hëllef vun ärer Damm um Telefon krut ech schnell Kontakt mam hollänneschen Automobilclub, déi mech kuerz drop weider un Carglass geleet hun. Hei krut ech dunn um Sonndeg meng Fënster provisoresch ersat! Ech kennen den Numm net vun der Damm déi ech bei iech um Telefon hat, mee ech wollt hier hei nach emol um offiziellen Wee villmools Merci soen fir hiren Asatz an hier Frëndlechkeet! Ganz éierlech Felicitatiounen un d’Personal vum ACL ! D.F. (02.03.2017)

• Haut emol en Lueflidd ob den ACL. Mäin Auto wollt net aus der Garage, trotz Batteriewächter war net mei genuch Power do. An do stoung ech mat mengem Hänger an enger klenger Gas, an kréin en net un d'goen. An dat an der Fiels.  13h30 ugeruff, 13h35 zréck geruff, Termin fir 14h00, well ech do jo net stoen konnt. Den Panneur huet ugeruff, an 10 Minutten sinn ech do. Hier war vrun mir bei menger Garage, an mam Superbooster ass den Auto och direkt ugespronge, an den Gilles huet eis nach gehollef ob der schwiereger Plaz den Auto an mäin Hänger ze kréin. So konnt ech den Auto dann awer nach ob de nei Plaz transportéieren. Um Telefon war och en Gilles. Bravo un dee 2 Gilles, dat huet  SUPER GEKLAPPT. MERCI un den ACL! J-A.T. (01.03.2017)

• Ech wollt Iech matdeelen dat ären Service (d'Reperatur vun der Batterie) zur vollsten Zefriddenheet ausgefouert ginn ass. Merci M.S. (16.02.2017)

• Ech hunn den ACL haut missen ruffen, well ech en Autosaccident hat an ech dringend misst depannéiert ginn. Den Mecanicien war ganz séier op der Plaz an war och ganz frëndlech an kompetent. Weider sou! V.G. (23.12.2016)

• Den 7. Februar, haten mir op eiser Hifaart fir an d'Vakanz op Saas Almagell an d'Schwäiz, zu Stroossbuerg eng Panne un eisem Auto. Mir goufen dank der Hëllef vum ACL, depannéiert, kruten een Taxi an een Locatiouns Auto organiséiert an konnten esou eis Rees fort setzen (an dat un engem Sonnden) an eis Vakanz awer nach genéissen. Dofir wëllen mir ärch villmools Merci soen. Mir konnten erliewen, datt wann een eng Panne am Ausland huet, een Dank dem ACL net eleng do steet. C. & P.G. (22.02.2016)

• Merci fir den Depannage vun e Sonndeg, den 18.12.2017 zu Westende (B). Ee Bravo un de Georges, dee mat vill Professionalitéit di ganz Saach an d'Hand geholl hutt. J-P.D. (20.12.2016)

• Ech hat gëschter Owend en Depannage vum ACL. Ech kann nëmmen luewen iwwer deen Asatz. Esou schnell war den Mann do! Séi fachmännescht Wëssen! Seng Frëndlechkeet! Alles perfekt! M.S. (15.12.2016)

• Ich habe heute Morgen gegen 10 Uhr aus Portugal angerufen da die Elektronik meines Autos ausgefallen war. Eine knappe Stunde später war das Problem durch den Automobil-Club aus Portugal gelöst. Vielen, vielen Dank an alle Beteiligten. Danke. R.R. (01.06.2016)